CHOYA DRY
Деликатният киселинен баланс в плодовете уме естествено допълва вкуса на суши, но ликьорът от уме обикновено е възсладък за консумация с храна. CHOYA открива, че използването на ферментирали зрели плодове уме, вместо мацерирането им в алкохол и захар, намалява общата сладост, което води до създаването на нов стил в производството на натурално уме вино.
Цена: | BGN 17.50 |
Описание
За компанията:
Ситуирана в Осака, компанията стартира като производител на
грозде за вино през 1914г. През 1959, CHOYA започва
производството на Umeshu /Умешу/– традиционен японски плодов
ликьор. Днес CHOYA е производител No1 на Umeshu в света.
Вкусов профил:
Чист и балансиран несладък вкус, допълнен с деликатната
естествена киселинност /тръпчивост/ на плода уме. Консумирайте
добре охладено.
Предимства:
Първо по рода си ферментирало вино от плода уме. Чудесна
комбинаци за суши, риба и морски дарове
Цена | 17.50 лв. |